Wat ons werk is

Mediastrategie en mediaplanning

Nadat de doelstellingen van de opdrachtgever zijn vastgesteld wordt er een mediastrategie bepaald met daaropvolgend een mediaplanning.

Lees meer

DM en leadgeneratie

Een directe relatie met klanten en prospects onderhouden en nieuwe klanten vinden.

Lees meer

Media-inkoop

Scherpe mediatarieven zijn een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van een “optimaal mediaplan”: Meer value for money!
Lees meer

SEA-dienstverlening

The Media Outfit helpt uw zichtbaarheid online te verbeteren met behulp van zoekmachinemarketing, zodat het kwalitatief bezoek op uw website toeneemt.

Lees meer

Media-onderzoek

Binnen onze full service dienstverlening hoort natuurlijk de mogelijkheid tot uitvoer en implementatie van kwalitatief en kwantitatief media-onderzoek.

Lees meer

Media-executie en -administratie

The Media Outfit voorziet in een strakke en overzichtelijke media-executie en -administratie. Hiervoor werken wij samen met een back office.

Lees meer

Evaluatie

Daar waar mogelijk evalueren wij na afloop van elke campagne of de doelstellingen zijn behaald. Iedere campagne is tenslotte uniek en meten is weten.

Lees meer

Drukwerk-inkoop en -verspreiding

De praktijk heeft uitgewezen dat verschillende klanten graag gebruik maken van de mogelijkheid om via The Media Outfit drukwerk in te kopen en te verspreiden.

Lees meer

Mediaprojecten

Samenwerken op contract- of projectbasis, het is allebei mogelijk bij The Media Outfit. Onze klanten bepalen bij ons namelijk volledig zelf de vorm en de aard van de samenwerking.

Lees meer

Second opinions en mediamanagement

U heeft een mediaplan op uw bureau liggen, maar u twijfelt of hierin wel de optimale weg wordt bewandeld over de juiste media-inzet.

Lees meer

Communicatie-projecten

Via ons netwerk van communicatiespecialisten kunnen we “opschalen” naar een volwaardig communicatiebureau.

Lees meer

Internationaal

De medewerkers van The Media Outfit hebben in het verleden bij verschillende internationale mediabureaus gewerkt, dus kunnen wij onze klanten ook buiten Nederland ondersteunen .

Lees meer

Owned media

Last, but CERTAINLY not least, adviseren wij bij voorkeur ook over de inzet van de eigen media(owned) van onze klanten om te zorgen voor een optimaal resultaat van de betaalde mediacampagnes.

Lees meer