SEA-dienstverlening

Een nachtmerrie voor iedere marketeer: een potentiële klant geeft te kennen dat hij geïnteresseerd is in uw product of dienst, maar hij kan u online niet vinden. U mist daarmee eigenlijk een kans voor open doel. The Media Outfit helpt zijn klanten graag om juist in die situatie ook te scoren! Door uw zichtbaarheid te garanderen op het moment dat mensen zich online actief oriënteren op uw product of dienst. En te zorgen dat de kwaliteit van de bezoekers op uw website toeneemt.

Potentiële kopers oriënteren zich tegenwoordig veelal eerst online. Meer dan 80% van de zoekopdrachten in Nederland begint bij zoekmachine Google. Het is daarom belangrijk dat uw bedrijf daar ook zichtbaar is. The Media Outfit biedt als Google Certified Partner daarom SEA-dienstverlening aan. Deze zoekmachine-marketing (ook wel betaalde zoekwoordadvertenties of Google AdWords genoemd) zorgt ervoor dat de voor u relevante zoekwoorden van klanten en prospects worden gekoppeld aan uw advertenties.

Het resultaat: meer kwalitatief bezoek op uw website! Het
aantal bezoekers dat daadwerkelijk interesse heeft in uw product of dienst neemt toe. U kunt onder meer adverteren met gewone tekstadvertenties, maar ook met productfoto’s (Google Shopping), kiezen voor een voor u belangrijke regio (geo-targeting) of een campagne voeren alleen op mobiele telefoons. Of met een combinatie van deze mogelijkheden. Er zijn voldoende kansen om uw doelgroep(en) zo efficiënt mogelijk te bereiken.

Wij bieden u twee pakketten, elk met een verschillend niveau van dienstverlening. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Uiteraard brengen we ook graag een offerte op maat uit. Neem daarom nú contact met ons op!

Tabel: toelichting onderdelen SEA dienstverlening

Wat krijgt u?

Basis pakket

Plus pakket

Management fee

€ 295,- per maand

€475,- per maand

Eenmalige set-up campagne

€ 395,-

€ 445,-

Opzetten account

Wekelijkse optimalisatie

Continue optimalisatie

Rapportage per maand

Rapportage per week

Google Analytics analyse

Opmerking: alle tarieven zijn exclusief een nader te bepalen mediabudget per maand.

Toelichting op onderdelen van onze SEA-dienstverlening.

Eenmalige set-up campagne: Inrichting van de campagne, het opstellen van een vast aantal advertenties en het bepalen van relevante zoekwoorden, mede aan de hand van een zoekwoordenanalyse.

Optimalisatie: Tijdens de campagne optimaliseren wij deze regelmatig op basis van nieuwe inzichten, om het rendement van de Adwords-inzet continu te verhogen.

Rapportage: Afhankelijk van de grootte van de campagne, de fase waarin deze zich bevindt én de wens van de klant, rapporteren wij wekelijks of maandelijks de campagneresultaten met een rapportage van de impressies, clicks, conversies en andere voor u relevante inzichten.

Google Analytics analyse: Idealiter maken wij ook een analyse van de inzichten via Google Analytics. Op die manier ziet u ook wat er gebeurt als de bezoekers na de click op de advertentie op uw website terecht komen. Met deze inzichten kunnen wij uw Adwords-campagne verder optimaliseren.

Naar Media-inkoop                                                                                                                            Naar Media-onderzoek